Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16206

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
marineren
vijzelen
bakken
stoven
heet
zuur

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!