Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16247

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
oven
stoven
koken
heet
marineren
blancheren
zuur
groente
frituren
lauw

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Pindang Telor
Gekookte eieren in saus
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ayam Smoor Laksa
Gesmoorde kip met su-un

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!