Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1626

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
bbq
grillen
bakken
pittig
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Fu Yong Hai Empat
Omelet met krab, garnalen en groenten in een ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!