Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16314

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
bakken
stoven
pittig
heet
vijzelen
marineren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!