Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16592

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
stoven
vijzelen
frituren
blancheren
heet
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!