Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16603

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
frituren
gevogelte
vis
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Oseng Ayam Peteh
Gebakken kipfilet in een ketjapsaus met peteh...
Sambal Goreng Cumi Tempeh
Gestoofde inktvisringen met tempeh en peteh
Rendang Hati Ampela Ayam
Kippenlevers en maagjes in pittige kokossaus

Groente / fruitgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!