Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16655

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
heet
gevogelte
marineren
bbq
grillen
stoven
blenden
koelen
oven
zoet-zuur
koken
blancheren
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Ketjap Pedis
Geroosterde kippenpoten met een pittige ketja...
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Ayam Panggang Pedis
Pittige kip uit de oven
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!