Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16732

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
stomen
zoet
marineren
frituren
oven
bakken
heet
ei
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Telor Masak Kacang
Gefrituurde eieren in een pittige pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!