Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16916

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
oven
vijzelen
stoven
pittig
blancheren
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bulu
Kip uit de oven
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Mangut Ikan Patin
Gestoofde pangasius in een pittige zure saus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!