Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17106

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
pittig
bakken
stoven
blenden
zoet-zuur
frituren
heet
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Taoco
Courgettes en bleekselderij in een saus met t...
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!