Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17179

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
marineren
frituren
stoven
koken
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Bakso Solo
Balletjes van rundvlees voor in een soep
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!