Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17216

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
heet
marineren
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Siput Kaldu
Gekookte, kruidige slakken in bouillon
Ayam Sambal Kacang
Gebakken kip in een kruidig sausje van ketjap...

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!