Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17587

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
stomen
pittig
bakken
marineren
frituren
stoven
vijzelen
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Cumi Kukus Isi Udang
Gevulde inktvis met garnalen in een zeer pitt...
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt

Groente / fruitgerechten

Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!