Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17612

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
bakken
oven
vijzelen
zoet-zuur
marineren
stoven
bbq
grillen
stomen
frituren
pittig
vleesvervanger
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Sateh Ikan Kukus
Sateh van kruidige visfilet

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk
Sateh Tahu Ketjap
Sateh van tofu, paprika en ui

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!