Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17619

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
blenden
marineren
bbq
vijzelen
heet
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Ayam Masak Merah Dua
Gestoofde kip in een dikke, hete rode saus
Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!