Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17731

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
vis
rijst
wokken
warm
zuur
pittig
stoven
marineren
hartig
blenden
zoet-zuur
zoet
rauw
groente

Basisgerechten

Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Udang Goreng Kremes
Gefrituurde garnalen met een krokant jasje

Groente / fruitgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!