Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3811

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
marineren
vijzelen
frituren
heet
oven
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ayam Pelalah
Uitgeplozen, gebakken kip geserveerd met hete...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!