Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4050

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
stoven
vijzelen
bakken
zoet
frituren
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Gadon Daging
Gestoomde pakketjes gevuld met een kruidige v...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Kelia Sumatera
Gekruide riblappen met aardappels en saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!