Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4462

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
marineren
vijzelen
frituren
pittig
stoven
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Bacem Tahu
Kruidige, gebakken tofu
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!