Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4637

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
blancheren
marineren
bbq
bakken
pittig
oven
stoven
frituren
koud
lauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Pepes Bandeng Diasap
Gerookte makreel in een pakje

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!