Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4853

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
zoet
frituren
blancheren
koud
lauw
heet
marineren
zoet-zuur
bbq
grillen
blenden
rauw
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Ayam Panggang Klaten
Geroosterde kip met kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!