Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4857

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
frituren
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!