Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5005

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bakken
stoven
oven
blenden
lauw
zoet-zuur
frituren
heet
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!