Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5146

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
zuur
stomen
blenden
marineren
bbq
vijzelen
heet
pittig
zoet-zuur
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Tahu Bakwan
Gefrituurde koekjes van tofu met tauge en gar...
Ikan Kukus Sambal Siram
Gestoomde red snapper overgoten met een zure,...
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Smoor Bebek Pedis
Gestoofde eend in een zeer hete saus
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Siput Kaldu
Gekookte, kruidige slakken in bouillon

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!