Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5200

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
stoven
vijzelen
pittig
bakken
blenden
koelen
koud
lauw
blancheren
marineren
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Curry Dua
Grote garnalen in een currysaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Mie Kangkung
Kippensoep met mie, kangkung en kwarteleitjes

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...
Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!