Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5214

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
zoet
heet
marineren
oven
frituren
rauw
koud
zoet-zuur
stoven
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Gadon
Gehaktschotel uit de oven
Lula Betawi
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokosmelks...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Tumis Daging Tauge
Roerbak van biefstuk met paprika en tauge

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!