Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5249

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
marineren
bbq
stoven
stomen
heet
koken
frituren
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Bebotok Bandeng
Gestoomde pakketjes makreel in bananenblad
Sateh Kendari
Blokjes rundvlees aan een spies
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!