Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5402

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
marineren
bakken
lauw
stoven
blancheren
frituren
bbq
grillen
zuur
koelen
koud
heet
rauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Lemper Semar Mendem
Kleefrijstrolletjes met kippengehakt gerold i...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Tumis Tahu Sayuran
Gestoofde tahu met vlees en groenten

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!