Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5533

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
blancheren
koelen
vijzelen
koud
bakken
stoven
pittig
rauw
blenden
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing
Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!