Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5615

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stomen
vijzelen
zoet-zuur
bbq
stoven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!