Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5685

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
blenden
heet
bbq
bakken
zuur
pittig
oven
stomen
lauw
vijzelen
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Bumbu Bali Ikan
Vis in kruidige saus
Babi Guling Bali
Pittig gekruid en geroosterd speenvarken
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden

Groente / fruitgerechten

Kari Ikan
Kerrie van vis in kokosmelk
Woku
Gestoofde kip in een pikante kruidenmengsel

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!