Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bumbu Bali Ikan

Vis in kruidige saus


Ingrediënten:

- 500 gr. visfilets
- 1 ui
- 150 gr. prei
- 1 schijf djahe
- 3 tenen knoflook
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel sambal trassi
- mespunt laos
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel ketjap
- suiker
- zout
- olie

Bereiding:

Pureer de djahe, knoflook, sambal, laos en het citroensap tot een pasta. De vis in stukken snijden en bakken voor ca. 1 min. aan elke kant. Haal de vis uit de pan en bak nu de ui en de prei. Voeg na 1 min. de pasta toe. Roer de kruidenmassa, de prei en ui goed door elkaar. Voeg de vis er weer bij. Ketjap, suiker en zout toevoegen en nog even stoven. Zorg er voor dat de vis niet al te gaar wordt, het is lekkerder als de vis nog stevig van structuur is.

Bumbu Bali Ikan