Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5866

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
heet
stoven
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!