Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6100

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stomen
vijzelen
lauw
frituren
koelen
blenden
heet
zoet-zuur
stoven
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Lemper Semar Mendem
Kleefrijstrolletjes met kippengehakt gerold i...
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Bakso Bandung
Balletjes van rundvlees in kippenbouillon
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!