Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6201

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
vijzelen
zoet
marineren
pittig
blenden
oven
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Sambal Ikan Dua
Schol met pittige saus
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!