Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6691

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
vijzelen
oven
heet
pittig
stoven
marineren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!