Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6816

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
stoven
pittig
bakken
blenden
stomen
vijzelen
koelen
koud
blancheren
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!