Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8051

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
stoven
pittig
vijzelen
frituren
blancheren
marineren
oven
grillen
zoet-zuur
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Bali Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in een kruidige saus
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Ayam Petis
Gebakken kip met garnalen in een saus
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!