Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9416

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stomen
stoven
heet
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Smoor Ayam Tomat
Gestoofde kip met tomaat
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!