Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9625

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
zoet-zuur
bakken
stoven
marineren
koelen
bbq
vijzelen
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!