Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9994

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
stoven
zoet
marineren
stomen
vijzelen
bakken
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes

Groente / fruitgerechten

Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!