Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Be Sampi Mesitsit
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Dendeng Pedis
Gulai Kambing Tiga
Udang Nanas Tiga
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. Chinese kool
- 2,5 dl. kippenbouillon
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 3 schijfjes djahe
- halve theelepel ve-tsin
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de kool in stukken van 5 cm. lang, was het en laat het uitlekken. Snipper de ui en knoflook. Schil de djahe en snijd het in dunne plakjes. Verhit een beetje olie op matig vuur en fruit de ui, knoflook en djahe. Voeg de bouillon, peper, zout en ve-tsin toe. Breng het aan de kook en voeg al omscheppend de kool toe. Laat het kort stoven, maar de kool moet knapperig en groen blijven. Heet serveren.
Cah Kol Cina