Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Buah

Zoete vruchtenpudding met rumsaus


Ingrediënten:

- 300 gr. suiker
- 50 gr. boter
- 1 ltr. vruchtencocktail
- 1,5 dl. melk
- 1,5 dl. water
- 1 blik ananas
- 1 pot ontpitte kersen
- 2 zakjes witte agar-agar
- 2 eidooiers
- sap van 2 citroenen
- 1 eetlepel rum
- halve theelepel vanille

Bereiding:

Klop de eidooiers en smelt de boter. Kook de agar-agar met het sap van de vruchten, de suiker en vanille. Goed roeren en haal de pan van het vuur. Doe het fruit in een vorm en giet het agar-agar mengsel erover heen. Laat het stijf worden en zet het in de koelkast.

Kook de melk, water en suiker voor de saus. Doe er al roerende de boter bij, dan de eidooiers en kook het al roerend, nogmaals op. Neem het van het vuur, laat het wat afkoelen en doe er dan de rum bij. Doe de saus over het afgekoelde agar-agarmengsel.

Agar-Agar Buah