Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Hahiru
Gestoofde, zeer hete red snapper
Ingrediënten:
- 1 kg. red snapper
- 3 rode lomboks
- 9 rawits
- 1 schijfje laos
- 5 cm. kunyit
- 1 serehstengel
- 3 eetlepels witte azijn
- 2,5 dl. water
- zout naar smaak
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd ze fijn. Snijd de rawits in de lengte doormidden. Schil de laos en kunyit en snijd ze in plakjes. Verwijder het harde deel van de serehstengel. Kneus de laos, kunyit en sereh. Snijd de vissen in moten. Breng alle ingredienten in een pan aan de kook en stoof de vis hierin op een klein vuurtje voor ca. 20 min. gaar.
Ikan Hahiru