Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 250 gr. tauge
- 1 rode lombok
- 1 komkommer
- 2 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- beetje selderie
- trassi
- 1 eetlepel ketjap manis
- 4 eetlepels azijn
- 1 eetlepel bruine suiker
Bereiding:
Snijd djahe, lomboks en knoflook fijn en wrijf dit met de trassi in de vijzel tot een pasta. Vermeng dit mengsel samen met azijn, ketjap en selderie. Snijd de komkommer in plakjes en vermeng dit samen met de tauge. Schenk de saus er over. Naar smaak meer lomboks gebruiken. Saus eventueel met de suiker zoeter maken.
Asinan Sapudi