Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1551

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bakken
oven
vijzelen
zoet-zuur
stoven
heet
blancheren
blenden
koud
pittig
koelen

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Bebek Bali
Eend op Balinese wijze
Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!