Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1927

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
stomen
vijzelen
pittig
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Sop Tomat
Indonesische tomatensoep
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Ikan Acar Kering
Makreel uit de wok gehuld in een kruidenmengs...

Groente / fruitgerechten

Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!