Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2576

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
zuur
grillen
zoet
marineren
frituren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Udang Besar Panggang
Grote garnalen in een romige saus
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!