Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3444

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
heet
bbq
grillen
pocheren
zoet-zuur
marineren
zoet
zuur
pittig
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon

Groente / fruitgerechten

Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!