Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Smoor Daging Tiga

Gesmoord rundvlees in een zurig sausje


Ingrediënten:

- 400 gr. runderlappen
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel ketumbar
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels geraspte kokos
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- kopje heet water

Bereiding:

Snijd het vlees in blokjes. Snijd de uien en knoflook fijn en maal de ketumbar. Doe het vlees in een kom, voeg hierbij de laos, peper, zout, djinten en ketumbar. Meng dit geheel goed door. Bak de uien en de knoflook in een beetje olie tot het bruin begint te worden, voeg dan het vleesmengsel er bij. Bak het vlees in de bumbu tot het gaar is. Voeg de azijn en de kokos met het water toe. Laat het geheel nog even smoren.

Smoor Daging Tiga